Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років: хто він?

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська вперше заговорила про скандал з Борисом Апрелем, який нині відомий під псевдонімомзів Zi Faamelu.

Близько місяця тому українським шоу-бізнесом пригримів черговий скандал. На цей раз він був пов’язаний з Наталею Могилевською та Борисом Апрелем, який 10 років тому був її підопічним. Продюсерка не змогла втримати у своїх руках проєкт, і про молодого виконавця з часом усі забули.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років

Але він нагадав про себе у “Голосі країни” під псевдонімом Зіанджа, а згодом взагалі постав у всій своїй красі вже з іменем Zi Faamelu.

Тривалий час він ніяк не коментував свої стосунки з Могилевською, але 2022-й почався не з жартів.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років

Так, колишній Борис Апрель звинуватив екс-продюсерку у тому, що вона навмисне загубила його кар’єру, щоб просувати Макса Барських. Мовляв, до цього вона додумалася у парі з Аланом Бадоєвим. Наталія довго не наважувалася коментувати ці слова, але нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося звернення до співака. І це звернення навпроти дуже ніжне, наповнене любов’ю та трепетом.

Так, артистка пригадала, як хвилювалася за виконавця, намагалася його погодувати, адже він ніколи не їв, приглядала за ним і намагалися створити з ним справжню революцію. В кінці кінців співачка не стримала почуттів і зізналася у коханні Борису Апрелб, а також розкрила свої наміри стосовно Зі. Могилевська сподівається познайомитися і з нею, і покохати її так само, як колись вона покохала свого підопічного.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.