Не без гріха: 8 зірок українського шоу-бізнесу, у яких є позашлюбні діти – Таран, Доманський, Фреймут, Вакарчук

Більшість знаменитостей не акцентують увагу на своєму особистому житті, однак приховати від публіки своїх позашлюбних дітей вдалося не всім.

Сенсація згадує зірок українського шоу-бізнесу, які мають спадкоємців, народжених поза шлюбом.

Лідія Таран і Андрій Доманський

Цю телевізійну пару колись називали найкрасивішою на вітчизняному телебаченні. Продовженням кохання Лідії Таран і Андрія Доманського стала донечка Василина, однак і після її появи на світ шоумен не повів ведучу під вінець, а згодом вони і зовсім розійшлися.

Лідія Таран забрала дочку від Доманського та поїхала подалі від цивілізації
Позашлюбна дочка Андрія Доманського і Лідії Таран

Ольга Фреймут

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут планувала стати мамою у шлюбі, однак вже вагітною від британця вона зрозуміла, що чоловік – не та людина, з якою хочеться прожити життя. Так старша донька телезірки Злата і стала позашлюбною дитиною.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Позашлюбна дочка Ольги Фреймут

Аніта Луценко

Фітнес-тренерка і ведуча шоу “Зважені та щасливі” довгий час приховувала особистість коханого, якого називає своїм чоловіком, проте поки що тільки цивільним. Йому Аніта Луценко народила дочку Мію.

Аніта Луценко з донькою
Позашлюбна дочка Аніти Луценко

Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук у 2021 році вперше став батьком. У нього народився син Іван. Щоправда, теж поза шлюбом – згодом після розлучення музиканта з Лялею Фонарьовою спадкоємця йому подарувала коханка.

Святослав Вакарчук вперше розкрив плани на дев'ятимісячного сина Івана
Святослав Вакарчук має позашлюбного сина

Марічка Падалко

Телеведуча Марічка Падалко заміжня за Єгором Соболєвим. Закохані зіграли весілля вже у статусі батьків, тож двоє з трьох їхніх дітей – позашлюбні.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Ксенія Мішина

Екс-холостячка Ксенія Мішина не просто кілька років знаходилася у цивільному шлюбі – вона мирилася зі статусом коханки. Роман вилився у вагітність, однак стосунки з таємничим обранцем це не скріпило. Зрештою акторка знайшла в собі сили забрати свого сина Платона і назавжди закрити двері за його батьком.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Позашлюбний син Ксенії Мішиної

Світлана Лобода

Поп-діва Світлана Лобода є мамою двох доньок. Старша Євангеліна народилася у стосунках з хореографом Андрієм Царем. Батька молодшої Тільди співачка приховує, однак точно відомо, що і цього разу дитина з’явилася на світ поза шлюбом.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Позашлюбні доньки Світлани Лободи

Схожі статті