50-річна Христина Орбакайте відвела доньку-підлітка на прогулянку Бродвеєм: як виглядає єдина онучка Алли Пугачової

Співачка Христина Орбакайте поділилася рідкісним кадром з донькою та єдиною онучкою Алли Пугачової. Разом із дівчинкою артистка прогулювалася Бродвеєм.

Христина Орбакайте разом із дев’ятирічною донькою Клавою провела вечір на Бродвеї. Співачка зводила онуку Примадонни на мюзикл, присвячений життю та творчості Майкла Джексона. І поп-діва, і її спадкоємиця залишилися в захваті від побаченого. Ну а Клава настільки вразилася особистістю поп-короля, що разом із іменитою мамою подивилася всі його кліпи та виступи, що збереглися у записі.

На Бродвеї Христина Орбакайте покрасувалася в люксовому хутрі, а її донька Клава хизується в ультрамодному пуховику-дутику. Дружина бізнесмена Михайла Земцова позувала з незвичною зачіскою — волосся у співачки “опало” під дощем, що мрячить, а пасма наче склеїлося. До того ж свої губи Христина підфарбувала блідою мерехтливою помадою, пом’якшивши зовнішність.

“Приголомшливий вечір на Бродвеї! Мюзикл MJ — про життя та творчість коханого та незабутнього Майкла Джексона. Напало стільки спогадів, з кожною його піснею щось неодмінно пов’язане. Клавочка так захопилася, що ми вирішили переглянути всі його кліпи та виступи! Аплодисменти та подяка всій команді творців цього шедевра”, — зауважила співачка.

Що відомо про особисте життя Христини Орбакайте?

Христина Орбакайте з чоловіком та дітьми
Христина Орбакайте з чоловіком та дітьми

Христина Орбакайте — старша донька Алли Пугачової, яка має брата та сестру, двійнят Лізу та Гарі. Сама виконавиця тричі була одружена. Першим її чоловіком був Володимир Пресняков, якому вона подарувала сина Микиту. Пара прожила майже 10 років разом і розлучилася.

Після Преснякова Орбакайте вийшла заміж за чеченського бізнесмена Руслана Байсарова, якому також народила сина Дені. Однак і ці стосунки закінчилися розлученням. Справжнє щастя дочка Примадонни знайшла із третій обранцем — американським бізнесменом Михайлом Земцовим. Саме він нього співачка народила свою єдину доньку Клавдію.

Схожі статті