Як виглядають сини Ігоря Кондратюка: виростив справжніх чоловіків, але прогледів відрахування з університету

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк – багатодітний батько трьох дітей. Він має дочку і двох синів. Як виглядають зіркові спадкоємці?

Ігор Кондратюк здобув популярність завдяки шоу “Караоке на Майдані”. Крім того, він знавець телевізійного клубу інтелектуалів “Що? Де? Коли?”, суддя шоу “Х-Фактор”, суворий продюсер і людина, яка легко висловлює свою думку публічно, якою б вона різкою не здавалася. При цьому йому вдалося зберегти за собою образ інтелігента і зразкового сім’янина. Своєю родиною Ігор Васильович дуже пишається.

Дружину Кондратюка звуть Олександра, їхні стосунки почалися зі службового роману. Зустрілися вони на роботі, а згодом після початку відносин з’їхалися і стали жити цивільним шлюбом. Саме вона подарувала зірці відчуття щастя, яке з роками не марніє:

“Щастя не в тому, щоб вранці приносили каву в постіль, а ввечері знімали шкарпетки, а в том, щоб навіть виконуючи свої обов’язки в родині, чоловік робив це легко, не відчуваючи себе скуто. Для щасливого чоловіка сім’я – це не ланцюги чи якір, а скоріше те, що дає йому можливість літати, мріяти і реалізовувати все задумане”.

Родина Ігоря Кондратюка

Як виглядають діти Ігоря Кондратюка

Дружина Кондратюка народила йому трьох дітей. Найстарший син Сергій вже пішов стопами батька і захопився режисурою, хоча вчитися намагався на економічному факультеті, звідки був відрахований на 2 курсі.

Вийшло це безглуздо – хлопець був упевнений, що здав залік, тому поїхав на відпочинок, а коли повернувся, з’ясувалося, що залік йому не поставили і декан вже ставить печатку на відрахування. Тим не менш, вищу освіту Сергій отримав – на режисерському факультеті університету культури та мистецтв.

Як виглядають діти Ігоря Кондратюка

Середній син Данило особливої пристрасті до телебачення не виявив, а молодша донька Поліна вчиться в Британії.

Схожі статті