Куди зник зі сцени переможець “Фабрики зірок” Олексій Матіас: переїхав за кордон і втратив популярність

Переможець "Фабрики зірок. Суперфінал" Олексій Матіас після вокального шоу був на піку популярності, але з поля зору публіки він зник давно. Що відомо про його життя?

Олексій Матіас народився в Києві у 1988 році. Потяг до творчості у нього з’явився ще в дитинстві – хлопчик цікавився музикою, літературою, малюванням. Вже в 9 років він поповнив ряди академічного хору, самостійно навчився грі на гітарі, почав писати пісні. У 14 талановитий підліток створив власний гурт, перші репетиції якого проходили в татовому гаражі.

Вищу освіту Олексій отримав як менеджер антимонопольної діяльності, при цьому думки реалізуватися як творча особистість не виходили з його голови. І такий шанс у нього з’явився в українській “Фабриці зірок”. За словами композитора і продюсера Костянтина Меладзе, саме кандидатура Матіаса протягом усіх кастингів не викликала жодних сумнівів. Так і почався шлях співака на сцені.

Як зараз виглядає і чим займається переможець Фабрики зірок Олексій Матіас
Як зараз виглядає і чим займається переможець Фабрики зірок Олексій Матіас

Олексія називали вітчизняним Майклом Джексоном через кучеряве волосся, худорляву статуру і голос. До того ж він сам любить творчість легендарного артиста.

У 3 сезоні “Фабрики” Матіас зайняв 2 місце, поступившись Стасу Шурінсу, а вже у проєкті “Фабрика. Суперфінал” звання найкращого фабриканта здобув саме Олексій. На досягнутому хлопець не зупинився і продовжив розвиватися як вокаліст, однак зрештою зник з поля зору широкої публіки.

Виявилося, що в 2014-му Матіас переїхав до Сполучених Штатів Америки. І схоже, що стати популярним артистом у нього не вийшло, адже на його сторінку в Інстаграмі підписані менше півтора тисяч фоловерів, а останнє професійне фото він викладав ще у березні 2019-го. Можна припустити, що кар’єра Олексія якщо не закінчена, то поставлена на паузу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.