Андрій Данилко вперше за 20 років наважився і зробив пропозицію — мама Сердючки Білоконь щаслива як ніколи

Нещодавно Андрій Данилко зробив великий сюрприз для своїх фанатів. Слухачі чекали на цей день близько 20 років і нарешті він настав. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка, завжди виконував смішні та запальні хіти, які залишилися у серці його слухачів назавжди. Репертуар зірки не змінювався понад 20 років, але все ж таки дещо Андрій вирішив змінити.

Андрій Данилко з мамою Сердючки відгуляли весілля
Андрій Данилко вперше за 20 років наважився і зробив пропозицію

Ніколи він не створював пісні українською мовою і нещодавно вперше за 20 років своєї музичної кар’єри він представив публіці саме таку композицію.

Андрій Данилко вперше за 20 років наважився і зробив пропозицію

Про велику подію та прорив у його кар’єрі він повідомив на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram. На фотографії, яка супроводжувала новину, зірка постав поруч зі своєю партнеркою, акторкою Інною Білоконь, яка грає його матір Інну Адольфівну. На її обличчі помітна емоція щастя та повного спокою.

Це пісня “Є пропозиція”, яку артист записав для комедії “Велика прогулянка”, що вийде в український прокат вже 24 лютого. Слухачі вже мають почути прослухати її зараз і поділиться враженнями.

Нагадуємо, що Андрій Данилко як і раніше приховує деталі особистого життя. Офіційні новини про виконавця стосуються лише його професійної діяльності. Однак, декілька років тому артист все ж таки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що планує своє весілля, а також обмовився про роман з Інною Білоконь. Натомість його партнерка вже давно заміжня і виховала двох дорослих дітей. Тим не менш, про її особисте життя також відомо дуже мало. Адже за багато років могли бути зміни, про які не повідомили глядачам.

Схожі статті