72-річна Алла Пугачова вразила помолоділим обличчям: вперше після довгої перерви з’явилася на публіці (ФОТО)

Не секрет, що Алла Борисівна Пугачова вже давно подружилася з молодістю. Артистка і на цей раз вразила неймовірно привабливим виглядом обличчя.

Алла Пугачова. За всю історію нашої естради – це єдина співачка, яка справедливо отримала народне звання Примадонни. Артистка стала справжньою суперзіркою.

Як і належить першій дамі шоу-бізнесу, вона кожного дня підтримує свій статус. Зокрема для знаменитості важливо нести свою особливу вроду і у зрілому віці.

Фанати не перестають дивуватися, як тільки вдасться зірці зберігати свої риси обличчя та майже не змінюватися зовнішньо з роками.

Нещодавно Алла Борисівна була на Дні народження, де й показала, що дасть ще фору молодим.

У коментарях бурхливо фанати роблять компліменти дружині Максима Галкіна.

Що відомо про пластичні операції Алли Пугачової?

Моложавий вигдяд Примадонни викликає багато обговорень у мережі. Дійсно, це справжня рідкість ддя жінки колишнього радянського простору  у 72 роки майже не мати зморшок.

Холодний клімат, низький розвиток легкої промисловості, пізній прихід косметології зумовили те, що наші слов’янські красуні у зрілих роках стрімко втрачають свою вроду.

Алла Борисівні приписували купу пластичних операцій і косметичних маніпуляцій. Казали, що вона навіть омолоджувала коліна. Втім, сама співачка тактовно не розповідає про свої секрети краси. Разом із цим, вона завжди демонструвала, що веде активний і здоровий спосіб життя, багато рухається, особливо зі своїми дітками. Ліза та Гаррі маму просто повернули у дитинство!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.