Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова: підліток взяв найкраще від мами-красуні та батька-атлета

Український співак Олександр Пономарьов привітав свого сина Сашка із днем народження та поділився свіжим кадром, на якому він позував разом із хлопцем.

Олександр Пономарьов завжди був один із найжаданіших наречених на українській естраді, хоча артист і має слову ловеласа. 

На початку своєї кар’єри красень-співак познайомився з донькою легендарного українського артиста Миколи Мозгового — Оленою. Жінка також зв’язала своє життя із музичною сферою, однак не пішла стопами знаменитого батька, а вирішила стати продюсеркою. 

Олександр Пономарьов і Олега Мозгова
Олександр Пономарьов і Олега Мозгова

На одному із заходів вона й познайомилася з молодим Пономарьовим — зустріч у результаті закінчилася весіллям. На той час Олена вже була розлучена та мала доньку Зою від першого чоловіка. Тим не менш Олександр виховував дівчинку як рідну, в потім Мозгова народила йому доньку Євгенію.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової
Як виглядає донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Однак шлюб з іменитою продюсеркою виявився недовгим — Олена неодноразово зраджувала коханому, тож Пономарьов пішов від неї, забравши доньку. Зараз пара практично не спілкується, хоча Женя підтримує теплі стосунки і з мамою, і з татом.

У 2006 році вся Україна спостерігала за весіллям Олександра з молодою студенткою Вікторією Мартинюк. Їх називали надзвичайно красивою парою, однак і цей шлюб закінчився розлученням через 5 років. Цього разу причиною були зради самого артиста. 

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк
Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Вікторія подарувала співакові сина Олександра, який 15 лютого відсвяткував 15-річчя:

“Мій Сашко народився на Стрітення Господнє! Сьогодні йому 15 ! Будь мені справжнім чоловіком і добрим воїном Божим ! Многая і Благая Літа”, – написав щасливий тато.

До привітань хлопчика зі святом долучилися й прихильники його зіркового батька:

  • “Вітаю Сашка молодшого з ювілеєм. Бажаю йому всього найкращого”;
  • “Бажаємо здоров’я, щастя, добра і всього найкращого”;
  • “Вітаю !! Татко теж сьогодні іменинник, сонця їм в дорогу життя” – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.