Як виглядає без макіяжу Катя Бужинська: 42-річна співачка перекроїла обличчя пластикою та відмовилась від косметики

42-річна співачка Катерина Бужинська поділилася новими фотографіями, на яких вона позує без макіяжу з екзотичною зачіскою. Щоб побачити кадри - читайте далі.

Співачка Катерина Бужинська за свої 42 роки встигла побудувати не лише успішну кар’єру, а й міцну сім’ю та особисте життя. Хоча знайти справжнє жіноче щастя їй вдалося не відразу. У першому шлюбі артистка не була щасливою – чоловік, продюсер Юрій Квеленков, зраджував дружині, хоча вона й пробачала йому всі образи.

Ще декілька років Катерина прожила у громадянському шлюбі з бізнесменом Володимиром Ростуновим, якому подарувала першу доньку Олену. Але й ці відносини протривали усього декілька років та закінчилися болючим розставанням для співачки.

Катерина Бужинська з другим чоловіком та донькою
Катерина Бужинська з другим чоловіком та донькою

У 2014-му Бужинська закохалася у болгарського бізнесмена Дімітара Стойчева. Йому ж артистка згодом подарувала двох двійнят – доньку Катерину та сина Дмитра. Зараз виконавиця називає себе однією з найщасливіших жінок та ділиться моментами з родиною в особистому блозі.

Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми
Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми

Обожнює Катерина Бужинська й ділитися особистими фото. Так показала себе абсолютно без гриму. Співачка опублікувала нові знімки в особистому блозі, на яких вона виглядає набагато молодшою за свій вік. Бужинська зробила собі африканські кучері та зібрала їх у високу зачіску.

“Пахне весною, а новий образ піднімає настрій. Хай все буде добре”, – побажала Катя.

Більшість шанувальників залишилися у захваті від такого образу Бужинської, проте одиниці відзначили, що Катя захопилася пластикою. Насправді, співачка ніколи не коментувала цієї теми. Відомо, що після народження першої доньки вона дійсно робила ринопластикку – змінила форму носа.

Катя Бужинська до та після ринопластики
Катя Бужинська до та після ринопластики

Схожі статті