Чим учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика заробляє шалені гроші та як виглядає її чоловік-багатій

"МастерШеф. Битва сезонів" зібрав на кухні найяскравіших учасників за всю історію проєкту, однією з яких стала фіналістка п'ятого аматорського сезону Катерина Велика.

Катерина Велика – успішна та впевнена в собі жінка, яка раніше володіла туристичною фірмою, тож і сама багато подорожувала у найрізноманітніших куточках світу. Своє особисте життя Катя будувала довго – майбутній чоловік намагався привернути її увагу п’ять років. Зрештою йому вдалося підкорити серце красуні, хоча сама вона жартує – заміж вийшла заради прізвища, щоб стати Великою.

Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют Андрій Великий. Він має великий досвід інвестування у галузі криптовалют, тож зараз пара живе в розкоші та продовжує нарощувати свій капітал.

Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф
Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф

Цікаво, що Андрій молодший за Катю на 5 років. Тим не менш, вона вирішила довірити обранцеві роль головного в родині. Ба більше, подружжя підписало договір, у якому зазначено, що усі важливі сімейні рішення приймає чоловік. Так одного разу Велика все кинула та слідом за коханим переїхала у Відень, столицю Австрії, де вони прожили 5 років.

Катерина – справжній гурман. Вона давно мріяла стати учасницею “МастерШеф”, однак Андрій був проти. Як мудра жінка, вона пішла на хитрість та поставила благовірного перед фактом – або бере участь в проєкті, або влаштовується на роботу офіціанткою. Вочевидь, чоловік погодився на перше.

Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф
Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф

Як в аматорському сезоні, так і у “МастерШеф. Битва сезонів” Катя не приховує від учасників та глядачів своєї заможності. За словами суперників, Велика приїздить на зйомки ледь не щодня на різних автомобілях – недешевих і елітних. За небідним життям Катерини також можна спостерігати в її Інстаграмі.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.