48-річна Оксана Марченко у супроводі своїх охоронців втекла з України: поспіхом перетнула кордони і приховала це

Відома українська телеведуча Оксана Марченко вночі 18 лютого покинула кордони України. Своє місцеположення вона приховала від фанатів. Усі деталі в статті.

Останні декілька років Оксана Марченко мала вельми сумнівну репутацію, особливо після того, як її ім’я внесли у список Миротворця. Телеведуча намагалася всіма правдами та неправдами повернути свій авторитет. Зірка вдавалася до звертань до Господа і навіть погрожувала ворогам Пеклом. Тим не менш, ставлення до знаменитості стало дуже суперечливим.

Оксана Марченко у супроводі своїх охоронців втекла з України

В основному це пов’язано з тим, що її доньку охрестив Володимир Володимирович Путін. Задовго до політичних розбіжностей. Як казала Оксана Марченко, її кум не може бути поганою людиною, адже він віруючий.

Оксана Марченко у супроводі своїх охоронців втекла з України

Вночі 18 лютого стало відомо, що Оксана покинула кордони України. Про це повідомляє платформа новин ТСН. Знаменитість обрала для пересування два зручних автомобілі марки Toyota. У Чернігівській області вона перетнула кордон до Білорусії, де її авто були уважно обшукані прикордонною службою. Жінку супроводжувало декілька невідомих чоловіків. Подейкують, що це була її охорона.

Оксана Марченко у супроводі своїх охоронців втекла з України. Ексклюзивні кадри від платформи Obozrevatel

Варто відмітити, що на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram немає жодних згадок про те, що її вже немає на Батьківщині. Хоча зірка насправді дуже активно веде свій мікроблог, замість правди вона вирішила публікувати відео зі своїм улюбленцем Кокосиком. Тому у підписників навіть не склалося враження, що вона може знаходитися далеко від свого дому.

Нагадуємо, що її чоловік Віктор Медведчук є фігурантом декількох кримінальних впроваджень.

Схожі статті