МастерШеф. Битва сезонів 5 випуск від 19.02.2022: хто покинув шоу та сильно розчарував суддів

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 19.02.2022 вже відомо. Дізнайтеся, хто з учасників покинув шоу та втратив шанс показати себе.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 19.02.2022 вже відомо. Цей випуск був ще напруженішим за попередній. В основному кухарі мали продемонструвати своє знання продуктів, вміти визначати їх на смак, поєднувати та комбінувати.

Хто з учасників покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 19.02.2022

Зокрема учасники мали працювати з продуктами в одній кольоровій гамі, а також розпізнати певні замасковані продукти під інші. Впоратися з викликом вдалося далеко не всім. Зокрема, Вітя, Олег, Андрій та Іра отримали чорні фартухи.

А от улюблениця багатьох глядачів Велика була розкритикована за свою поведінку, як капітана команди. Нібито жінка переклала усю відповідальність на Цвігуна.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 19.02.2022. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці програми

В результаті шоу покинули одразу два учасники. Віктор та Олег не впоралися да стали наступними учасниками, які залишили проєкт.

Варто відмітити, що велика кількість людей дуже підтримує Перехреста, пише йому слова підтримки та компліменти. Так сталося, що не всі учасники поводилися достойно на відміну від Віті, який не переходив межу дозволеного та рамки.

Деякі глядачі відверто поділилися, що їм шкода, що проєкт покинув саме Вітя. Олег такої підтримки не отримав. Також деякі улюбленці глядачів цього разу дуже розчарували своєю поведінкою, не вміння брати на себе відповідальність та ставленням до інших.

Схожі статті