40-річна дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко прокоментувала зміни у фігурі в області талії: “Я в положенні”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка є дружиною Арсена Мірзояна і донькою народної артистки Ніни Матвієнко, відверто прокоментувала зміни у фігурі в області талії.

Особисте життя зірок шоу-бізнесу завжди викликає особливий інтерес у публіки. Варто лише з’явитися в кадрі “не з того” ракурсу, як вже здіймаються чутки про вагітність та майбутнє поповнення. Тоня Матвієнко винятком не стала.

Так, у програмі “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1 співачка відповіла на питання і коментарі від хейтерів у мережі:

“Тоня змінилася зовні. Чи не збирається стати багатодітною мамою?”, – запитали у Матвієнко-молодшої.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона

Дружина Арсена Мірзояна не стала заперечувати, що насправді дещо змінилася:

“Ну так, не спорю, звичайно я змінилася, мені вже 40 років, і трошки є лишнє. Багато хто каже, що я вічно в положенні. Ні, я не в положенні, я трошки набрала. Нормально. Раніше я парилася, до речі, що я набрала вагу, а зараз: “Полюби себя такой”, – відповіла Тоня з гумором.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона

Зауважимо, Матвієнко вже двічі мама. Свою старшу доньку Уляну майбутня зірка народила у 17 років від першого чоловіка, особистість якого досі залишається таємницею. Після 10 років у шлюбі Антоніна розлюбила обранця та розлучилася з ним.

Вдруге вона вийшла заміж за Арсена Мірзояна, з котрим познайомилася на вокальному талант-шоу “Голос країни”. Йому зірка подарувала дочку Ніну, ім’я дитині батьки дали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька Ніна

Пара подолала хвилю засудження і критики через те, що заради Тоні Арсен пішов з родини, де підростали двоє дітей.

Схожі статті