Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, яка вона красуня без гриму та костюма: Данилко не встоїть (Фото)

Відома українська акторка та партнерка по сцені Андрія Данилка Інна Білоконь показала, як виглядає поза сценою та камерами. Усі деталі в нашій статті.

Популярна українська акторка, обличчя якої знають навіть поза межами України Інна Білоконь настільки свого часу вжилася у роль, що уявити її не бабусею дуже важко.

Так, ще 20 років тому мало кому приходило в голову, що за хусточкою ховається молода прекрасна жінка з неймовірним акторським талантом. Зараз, звісно, ні для кого не секрет, що красеню Андрію Данилко склала компанію не менш вродлива дівчина, з якою він познайомився під час навчання.

Інна Білоконь показала, яка вона красуня без гриму та костюма

Білоконь веде вельми закритий образ життя. Вона не є активною користувачкою соцмереж, але час від часу все ж таки тішить фанатів новими кадрами.

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram новий відеоролик, який вона зробила перед посадкою до літака.

У кадрі вона постала без гриму, з щоденним макіяжем, елегантною зачіскою і як завжди прекрасним настроєм. Оновлення на її сторінці дуже потішило фанатів, які були раді побачити справжню Інна Білоконь, коли вона не знаходиться в своєму амплуа.

Хіба що нікуди не поділися гумор, запал та любов до життя. Поки артистка крокувала у білі курці та з валізою по території аеропорту, вона встигла і показати язика оператору, і покривлятися.

Нагадуємо, що артистку підозрюють у романі з Андрієм Данилко. Попри те, що зірка давно заміжня і навіть виростила двох дітей, аудиторія не припиняє вірити у романтичні почуття між партнерами.

Схожі статті