45-річна Марічка Падалко заговорила грузинською мовою у прямому ефірі “ТСН”: збирається змінити місце роботи?

Марічка Падалко у прямому ефірі Телевізійної служб новин на каналі "1+1" звернулася грузинською мовою до грузинських колег-журналістів. Таким чином ведуча висловила їм слова подяки за підтримку українців.

Грузинські журналісти у прямому ефірі своїх новин висловили слова підтримки українському народові українською мовою. Тамтешня ведуча Ніна Хубутія під час ефіру перейшла на українську і звернулася до українського народу. Закордонна журналістка відзначила, між двома країнами є один спільний ворог і це – Росія. Тому зараз Грузія та Україна, як ніколи раніше, мають бути разом. Телеведуча також додала, що ми обов’язково переможемо.

Нагадаємо, що в 2008 році дипломатичні відносини між Грузією та Росією загострилися після того, як остання окупувала райони Абхазії та Осетії. Українці з вдячністю сприйняли такий жест від грузинських журналістів.

🇬🇪🇺🇦 Слова підтримки Україні на грузинському телебаченні მთავარი არხი • Mtavari Arkhi: «Пам’ятаємо, що у нас є спільний ворог, і це — Росія. Тому ми як ніколи разом, і тільки разом. Обов’язково переможемо».

Опубликовано Ostap Yarysh Суббота, 19 февраля 2022 г.

Телеведуча Марічка Падалко під час випуску ТСН на “1+1” вирішила відповісти іноземним колегам їхньою рідною мовою, таким чином подякувавши їм за підтримку в цей непростий час. Цей жест також викликав схвальні відгуки та захоплення зі сторони як українських, так і грузинських телеглядачів.

 

“Наша “грузинська” відповідь в ефірі “ТСН.Ранок” і велика подяка колегам з Mtavaritv. Їхня ведуча новин Ніна Хубутія напередодні підтримала Україну в своєму прямому ефірі. Ми спробували віддячити: “Щиро дякуємо за підтримку і допомогу, Грузія”, – написала Падалко.

Відзначимо, що історична ситуація в Україні схожа на грузинську. Конфлікт розгортався під гаслом “примушення до миру”. Російські ЗМІ називали операцію “захистом національних меншин, яких утискає Тбілісі”. Війна тривала близько тижня та мала далекосяжні наслідки. РФ та кілька дрібних держав під її тиском визнали незалежність окупованих республік. Контролю над цими регіонами Тбілісі не має і досі.

Схожі статті