51-річний Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера: чоловік Каті Осадчої перекваліфікувався в пілоти? (ФОТО)

Популярний український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов вийшов на зв'язок з фанатами прямісінько з кабіни гелікоптеру, де зайняв місце пілота.

Юрій Горбунов активно веде блог у соціальній мережі Інстаграм. Його сторінка налічує вже мільйон підписників, які з нетерпінням чекають на нові публікації зірки. Нерідко шоумен викладає теплі сімейні фото з коханою дружиною Катериною Осадчою та їхніми дітьми. Не так давно пара вдруге стала батьками – у старшого сина Івана з’явився молодший братик Данило. Крім того, у Каті є спадкоємець від першого шлюбу.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з дітьми

Є в Інстаграмі Горбунова й особисті фото. Цього разу в сторіз Юрій показав кадр, на якому він позує в кабіні гелікоптера на місці пілота, і йому дуже пасує таке незвичне амплуа. Політ над Києвом вони з Осадчою організували на честь п’ятого дня народження Івасика.

Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера
Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера

Варто зауважити, що перші роки життя зіркові батьки приховували обличчя дитини від камер. Вони чекали, поки син сам скаже, чи хоче він бути публічним, як мама з татом. Вочевидь, хлопчику до вподоби увага. З молодшою дитиною пара, схоже, дотримується тієї з стратегії.

Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера
Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера

Нагадаємо, кохання між Катериною Осадчою і Юрієм Горбуновим зав’язалося на знімальному майданчику “Голосу країни”. На момент початку стосунків ведучий ще знаходився у шлюбі з першою дружиною Людмилою, яку покинув заради колеги.

Тривалий час закохані не афішували свої відносини, допоки не одружилися перед народженням Івана. Вони не хотіли, аби в публіки виникали зайві питання:

“Тільки тому, що запит телеглядачів досягнув максимуму, ми вирішили про це розповісти, і наша дитина народилась в офіційному шлюбі”, – розповідала тоді Катя.

Схожі статті