37-річна Тіна Кароль розповіла про свого немолодого фаворита з немаленькими статками: на що пішла заради нього

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше заговорила про свого фаворита серед тренерів на Голосі. Хто насправді підкорив серце поп-діви?

Відома українська співачка Тіна Кароль минулого року шокувала публіку зізнанням про те, що більше не буде брати участь у Голосі у якості тренера. Однак з проєктом вона не попрощалася.

Тіну Кароль звинуватили у тому, що вона підсиджує місце тренера на Голосі країни
Тіна Кароль розповіла про свого немолодого фаворита з немаленькими статками

Раз за разом артистка знову з’являється в ефірі і не дає засумувати фанатам, які постійно скаржилися на те, що цього року не побачать поп-діву у шоу. І ба більше, у знаменитості з’явився справжній фаворит серед тренерів. Можна було-б подумати, що це хтось з неймовірними вокальними даними, але Кароль обрала не виконавця, а продюсера.

Тіна Кароль розповіла про свого немолодого фаворита з немаленькими статками

Тіна Кароль розповіла про свого немолодого фаворита з немаленькими статками

Так, нещодавно Олексій Потапенко заявив, що сидить у кріслі шоу саме у ролі продюсера. Тому як на співака на нього не варто дивитися. До свого неочевидного вибору вона підвела дуже обережно. Спочатку Тіна Кароль похвалила усіх інших зірок, і лише тоді підібралася до Потапа.

“Але є той, який реально бився зі мною всі ці роки. Це хлопець у рожевому костюмі. Потапе, ну рви вже цей сезон! Я вже навіть пішла з “Голосу”, щоб ти вже це зробив”, — зізналася Тіна Потапенку.

Її вибір може здивувати, адже не так давно артисти прожили кризу в стосунках. Сталося це через жарт Потапа про те, що він не знає, хто така Тіна Кароль. Втім, вони багато співпрацювали, тож діва певно знає, що продюсер хоч і був грубим, але зробив це ненавмисне.

Схожі статті