Після довгих років подружнього життя Камалія заявила, що їй необхідна перерва: Захур не коментує вчинок дружини

Відома українська виконавиця Камалія презентувала новий кліп, у якому розповідається вельми цікава історія. Текст композиції також викликає інтерес.

Відома українська співачка Камалія, не дивлячись на можливість взагалі ніколи не працювати, дуже захоплена власною професією. Для артистки неймовірно важливо творити та доносити свій меседж до глядачів. Варто відмітити, що не дивлячись на неймовірну зайнятість її чоловіка, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур допомагає їй у створенні композицій та відеоробіт.

Камалія зізналася, де місяцями зникає її чоловік Захур
Після довгих років подружнього життя Камалія заявила, що їй необхідна перерва

Раніше бізнесмен так не об’єднувався з дружиною, але зараз радує її шанувальників успішною колаборацію з дружиною.

Після довгих років подружнього життя Камалія заявила, що їй необхідна перерва

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилося нове повідомлення, в якому вона розповіла про презентацію нового хіта. Також вона додала невеличкий проморолик, з якого стала відома основна тематика її кліпу.

У відеороботі вона постає в ролі ляльки, яка вочевидь стає вільною. Текст пісні зокрема має строки про те, що вона хоче перерви.

Цілком імовірно, що Камалія таким чином намагалася щось повідомити. Але насправді у шлюбі артистки все добре. Хоча Мохаммада часто не буває вдома, він вливається і в робочі справи своєї дружини, завдяки чому їхній тандем стає лише сильнішим.

Наталія також не стоїть осторонь, коли справа стосується бізнесу її благовірного. Вона охоче дає інтерв’ю у якості дружини мільярдера та розповідає про усі справи та досягнення свого чоловіка.

Схожі статті