34-річна Леся Нікітюк привселюдно посварилася з Мішель Андраде: подруга Притули позаздрила болівійській красуні?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк залишила дивний та провокаційний коментар Мішель Андраде, який болівійська красуня трактувала по-своєму.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк покинула сферу тревел-шоу багато років тому, але досі сумує за цими пригодами. Відома білявка вже давно перейшла на новий рівень і заробляє шалені гроші в Instagram і роботою в студії.

Звісно, для журналістів, які постійно знаходяться у подорожах і майже не мають часу навіть поспати, це буває вельми виснажливо.

Як виглядають батьки Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк привселюдно зчепилася з Мішель Андраде

Саме тому у програмі “Орел та Решка” жоден ведучий не залишався занадто довго, але Леся Нікітюк стала майже рекордсменкою. З ким тільки їй не доводилося працювати у парі!

Леся Нікітюк привселюдно зчепилася з Мішель Андраде

А зараз її місце займає красуня з Болівії Мішель Андраде, яка впоралася з цією задачею не гірше за Лесю. Нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на яку її колега відреагувала вельми неоднозначно.

Так, замість компліменту Нікітюк просто привселюдно знецінила знімок. Андраде розцінила цей жест як заздрість, і у відповідь зазначила, що зараз настав її час.

Леся Нікітюк привселюдно зчепилася з Мішель Андраде. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Знаючи Лесю Іванівну, навіть немає сумнівів, що вона зробила це у якості жарту.

Леся Нікітюк привселюдно зчепилася з Мішель Андраде. Скріншот коментарів під публікацією співачки

І навряд Мішель Андраде ображається, але розіграний конфлікт при цьому здається проявом пасивної агресії. Адже часто за подібними жартами ховається погане ставлення до людини.

Схожі статті