Нова дружина Володимира Остапчука обізвала хейтерів, але їх це не зупинило

Друга дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк написала емоційне звернення до хейтерів, які звинувачують її в руйнуванні сім'ї ведучого.

Другий шлюб відомого ведучого Володимира Остапчука викликав багато обговорень в соцмережах. 15 жовтня відбулося розкішне весілля шоумена і нотаріусині Христини Горняк, після чого парочка поїхала насолоджуватися один одним в Туреччину.

Однак хвиля хейту навколо новоспеченої дружини Остапчука не вщухає.

Нагадаємо, більше чим пів року тому Володимир Остапчук почав жити з новою коханою Христиною Горняк, ще до офіційного розлучення з колишньою дружиною Оленою Войченко, з якою в нього є двоє дітей. З того часу підписників в інстаграм-блозі молодої жінки стало значно більше, однак серед фоловерів більше хейтерів, які не схвалюють таку поведінку Володимира і його нової пасії. Обраниця Остапчука довго не відповідала критикам, але після весілля наважилась різко відповісти хейтерам.

На своїй сторінці в Instagram Христина опублікувала звернення до підписників. В ньому вона назвала хейтерів «святенниками безгрішними». Вона заявила, що деякі підписники, засуджуючи її і Остапчука, насправді виливають свої страхи і образи на життя.
«Дорогі святенники безгрішні, ті хто все знає, а також «щасливі дружини і матусі 2х янголят», – звернулася Христина до підписників.

Дружина Остапчука порадила недоброзичливцям зайнятися своїми проблемами, а не звинуваченнями інших в гріхах, тому що і в них самих їх достатньо.

«Не роздавайте порад чи рекомендацій як мені жити, або який бумеранг мене наздожене, бо за своє життя я несу відповідальності сама, а ви простежте за своїм – корисніше!», – емоційно написала Горняк.

Адже поки хейтери шукають в ній мінуси і гріхи, вона впевнено рухається вперед своїм шляхом, впевнена жінка.

Зазначимо, що такий емоційний пост зовсім не вразив недоброзичливців нової дружини Остапчука, і вони продовжили засуджувати Христину. Щоправда, деякі підписники її підтримали, написавши, що любов має здатність закінчуватися, а Остапчук – не перший розлучився з дружиною в українському шоу-бізнесі.

Схожі статті