Григорій Решетнік вивіз дружину та трьох дітей і підтримує співвітчизників здалеку: “Вирвались з того пекла”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вивіз сім'ю до Західної України. Саме звідти його дружина Христина повідомила про те, як збирається допомогти співвітчизникам.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник був одним з перших, хто вирішив вивести свою родину з районів, де панує небезпека. І це абсолютно логічно і правильно, адже у знаменитості підростає три зовсім маленьких сина.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про свою вагітність
Григорій Решетнік вивіз дружину та трьох дітей і підтримує співвітчизників здалеку

У його дружини Христини є сім’я в Івано-Франківську, яка з нетерпінням чекала на них. На даний момент зіркове подружжя знаходиться поруч з батьками. Але не ховається. А намагається допомогти військовим збройним силам України, як можуть.

Григорій Решетнік вивіз дружину та трьох дітей і підтримує співвітчизників здалеку

Так, 27 лютого Христина Решетнік опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що вони вже знаходяться поруч з родиною в Західній Україні. Вона прикріпила фото, на якому постала поруч з мамою. Це вперше за багато часу Христина не посміхається на фотографії. Дівчина була без макіяжу, але стала наче ще прекраснішою.

Також вона повідомила, що вони збирають гуманітарну допомогу для наших військових та територіальної оборони і дала знати, що вони можуть допомогти біженцям знайти укриття.

Варто відмітити, що весь цей час Григорій також робив звернення до своїх підписників, але не повідомляв, де він знаходиться на даний момент. Висновок про те, що телеведучий перебуває разом зі своєю дружиною у її батьків можна зробити з її формулювань.

Але не можна виключати імовірність того, що Григорій послідує за своїми колегами та стане частиною бойових сил України.

Схожі статті