Марічка Падалко показала свого чоловіка Єгора Соболєва, який захищає країну: “Тероборона діє!”

Раніше друзі та знайомі родини зі скептицизмом ставилися до закликів Соболєва підготуватися до можливої війни, а тепер постійно цікавляться, що сказав Єгор. За словами Марічки він каже таке: перемога за Україною!

Ведуча телевізійних новин на каналі “1+1” Марічка Падалко опублікувала емоційний пост в соціальній мережі, поділилася думками й занепокоєнням про коханого чоловіка.

Для Марічки останні сім днів здалися вічністю. Українська журналістка розказала прихильникам, що відчуває тепер. Це постійна тривога за чоловіка Єгора Соболєва, неможливість відволіктися від тривожних думок, чи живий. Кожної миті заглядати в телефон, щоб побачити, чи давно був в мережі.

Єдиною можливістю трохи відсторонитися від тривожних думок є робота. І в той час, коли приходить заспокійливе повідомлення, що все в порядку, Марічка відчуває себе так, ніби виграла лотерею, хоча і не збиралася приймати в ній участь.
Ведуча каже, що у чоловіка дуже сильна інтуїція, він задовго відчув, що може бути війна. Єгор Соболєв ще у 2021 році, влітку, почав тренування, брав участь у військових зборах.

Марічка згадує, що вона ніяк не хотіла думати про якісь плани “Б”, котрих вимагав чоловік, і тому через це в родині часто виникали сварки. Марічці не подобалося, що нібито є необхідність купляти спальники для сім’ї, все для “тривожної валізки”, їй хотілося займатися зовсім іншим. Тепер вона вдячна чоловікові, що він потурбувався про це зарані.
Раніше друзі та знайомі родини зі скептицизмом ставилися до закликів Соболєва підготуватися до можливої війни, а тепер постійно цікавляться, що сказав Єгор.

За словами Марічки він каже таке: перемога за Україною!

Схожі статті