“Тато, ти з нами”: донька Кузьми Скрябіна продовжила справу знаменитого батька та активно допомагає військовим ЗСУ

Донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара Кузьменко продовжила справу батька. Дівчина активно допомагає українській армії та волонтерам. Про свої успіхи дочка музиканта розповідає в особистому блозі.

Український музикант та лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко завжди виділявся серед інших зірок своєю активною громадянською позицією та патріотичністю. Він ніколи не боявся критикувати владу та вказувати чиновникам на їхні недопрацювання. Від початку російсько-української війни в 2014 році артист регулярно підтримував українську армію та солдатів.

Зліва: Марія-Барбара з татом; зліва - з чоловіком
Зліва: Марія-Барбара з татом; зліва – з чоловіком

Зараз його донька Марія-Барбара продовжила справу зіркового батька та веде активну волонтерську діяльність, до чого закликає й усіх колег Андрія Кузьменка та його друзів.

“Друзі тата, прошу, закликаю! Усі, хто слухають та співають його пісні, особливо хто знав його особисто, допоможіть нам відстояти нашу країну. МИ НЕ МОЖЕМО МОВЧАТИ! Усі публічні люди, що мають можливість бути почутими великою аудиторію, ПРОШУ, допоможіть інформаційно. Тато, ти з нами”, – написала дівчина в особистому блозі.

Зараз Марія-Барбара разом із чоловіком та близькими співпрацює з волонтерами та збирає кошти на забезпечення української армії. Звіт про витрачені кошти вона викладає в особистому блозі.

“За сьогодні куплено медикаментів на 14 765,94 грн. Завтра буде відправлено на Київ(воєнний госпіталь) та лікарню у Білій Церкві. Дякуємо усім хто долучився”, – пише донька артиста.

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, трагічно загинув 2 лютого 2015 року в результаті ДТП. У музиканта залишилася дружина та єдина донька Марія-Барбара, яку він назвав на честь улюбленої акторки Барбари Брильської. Минулого року дівчина закінчила медичний університет та планує пов’язати подальше життя із косметологією.

Схожі статті