Андре Тан з ранку до ночі шиє теплий одяг та бронежилети для українських військових: “Кидаємо усі зусилля”

Український дизайнер Андре Тан під час війни забув про випуск нових колекцій та почав активно відшивати бронежилети та теплий одяг для ЗСУ та українців, що постраждали від бойових дій.

Андре Тан – один із найвідоміших українських дизайнерів, який вже багато років одягає і вітчизняних зірок, й інших українок та українців. Магазини кутюр’є відкриті у різних містах України, а їхні полиці щосезону поповнюються новими колекціями.

Однак цієї весни Андре не презентував шанувальникам моди нових суконь та сорочок, від початку російського вторгнення в Україну всі майстерні дизайнера працюють для забезпечення збройних сил України та людей, які постраждали в наслідок бойових дій. Тан разом зі своєю командою активно відшиває бронежилети для солдатів і теплий одяг.

“Наразі усі зусилля кидаємо на пошиття бронежилетів. Тому дуже необхідна тканина”, – написав дизайнер в особистому блозі, показавши готові зразки екіпірування.

Андре Тан з ранку до ночі шиє бронежилети
Андре Тан з ранку до ночі шиє бронежилети

З виробництва готові бронежилети відразу передають на фронт у руки солдатів ЗСУ та тероборони:

“Щойно отримали звіт від одного нашого виробництва – 31 жилет та 177 теплих флісок зроблено та завтра буде направлено на місця”, – відзвітував перед підписниками Андре Тан у своєму особистому блозі.

Андре Тан з ранку до ночі шиє бронежилети
Андре Тан з ранку до ночі шиє бронежилети

Тканину на пошиття Тан закуповує не лише в Україні – дістати необхідні матеріали дизайнеру допомагають колеги з усього світу. Там Андре розповів, що частину, а також теплий одяг прислав його партнер, на ім’я Франческо з Італії:

“Наш партнер Франческо з Італії допомагає нашій країні теплим одягом. Слава Україні”, – розповів Андре.

Дизайнер не збирається зупинятися, тому він активно працює разом зі своєю командою і вдень і вночі, аби забезпечити якомога більшу кількість воїнів необхідним одягом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.