Травесті-діву Монро і Зіанджу, яка раніше була Борисом Апрелєм, женуть на фронт воювати за Україну

Травесті-діва Монро і трансгендерна співачка Зі Фамелу, вона ж Зіанджа і Борис Апрель, щодня отримують від користувачів мережі дорікання через те, що вони не на фронті.

24 лютого Росія повномасштабно вторглася на територію України, не оголошуючи при цьому війну. Влада окупантів прикривається так званою спецоперацією, направленою на захист російськомовного населення, однак кожен українець знає, що в цій країні нікого захищати не потрібно. Хіба що тепер від загарбників, які без розбіру цілять по мирним кварталам, лікарням, пологовим будинкам, мирним жителям, жінкам і дітям.

Багато мужніх чоловіків стали на захист рідної неньки України, в тому числі й зірки українського шоу-бізнесу. Так, телеведучі Нікіта Добринін, Володимир Остапчук, музиканти Коля Сєрга, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Віктор Бронюк, хореограф Дмитро Дікусар та інші вступили до лав ЗСУ і територіальної оборони. Фанати захоплюються цим вчинком, проте деякі особистості світських кіл наразі отримують від співвітчизників лише дорікання.

Зокрема, мова йде про травесті-діву Монро і трансгендерну співачку Зі Фамелу (Зіанджу), яка до зміни статі була Борисом Апрелєм. З початком війни Зіанджа хотіла виїхати з України, проте її не пропустили на кордоні, оскільки в документах вказано, що вона – чоловік, а за законом у воєнний час чоловіки не мають права виїжджати з країни:

“Мене називають тут “Борічка”. “Борічка, що ж ти сюди прийшов? Ми зараз тебе відправляємо назад”, – розповідала артистка в Інстаграмі про свою спробу перетнути кордон.

Зіанджа (Борис Апрель)
Травесті-діву Монро і Зіанджу женуть на фронт воювати за Україну

Монро у коментарях також зіштовхнулася з невдоволенням окремих людей. Один з користувачів поставив діві питання:

“А чого Монро не в теробороні? Губи малювати і тексти провокаційні писати, ну таки вчинок”.

Діва не стала мовчати і відповіла:

“Тому що я добре малюю губи і пишу тексти. Кожен має займатися тим, що вміє робити краще за все”.

Травесті-діву Монро і Зіанджу женуть на фронт воювати за Україну
Травесті-діву Монро і Зіанджу женуть на фронт воювати за Україну

Схожі статті