Святослав Вакарчук заспівав під гітару в Одесі на Потьомкінських сходах: на фоні – захований від обстрілів Дюк

Святослав Вакарчук заспівав в центрі Одеси про війну в Україні. Співак зізнався, що це одне із його улюблених міст, тому він вирішив відвідати його жителів у скрутний для країни час.

Український рок-гурт та його лідер Святослав Вакарчук для багатьох стали символами революції та війни. Саме їхні пісні підтримують бойовий дух українців і солдатів, а деякі композиції навіть називають гімнами тих історичних подій, які відбуваються зараз.

Самі музиканти також не залишаються осторонь – вони активно волонтерять, жертвують власні кошти на потреби армії та земляків, які постраждали від російської агресії, а також влаштовують благочинні концерти. Декілька днів тому Вакарчук прибув до Одеси, аби відвідати улюблене місто та підтримати його жителів. Окрім того, артист поспілкувався з місцевою теробороною, якій передав гуманітарну допомогу, та поговорив з керівниками міста.

Святослав Вакарчук заспівав під гітару в Одесі
Святослав Вакарчук заспівав під гітару в Одесі

“Я впевнено можу сказати, що Одеса перебуває у надійних руках. Її захищає найкраща, найсміливіша армія у світі! Десятки тисяч людей записуються у територіальну оборону. Їх уже нема де розміщувати, але люди йдуть і йдуть. Якщо у когось до сьогодні були якісь сумніви, то хочу сказати, що ні Одесу, ні інші міста, такі як Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Київ ворог ніколи не візьме. І дуже важливо, щоби все це розуміли”, – заявив Вакарчук.

Окрім того, лідер “Океану Ельзи” опублікував відео, на якому він під гітару заспівав про сьогоднішні події в Україні, сидячи на Потьомкінських сходах – важливому туристичному місці Одеси.

На фоні помітно пам’ятник Дюку де Рішельє – ще одна важлива архітектурна цінність для одеситів. Місцеві жителі заховали його мішками з піском. Таким чином вони хочуть уберегти пам’ятку від можливих обстрілів російських агресорів.

Схожі статті