У Руслани з’явилося бажання взяти в руки зброю після трагедії Яворівського полігону (Фото)

Співачка Руслана побувала на місці авіаудару і все побачила на власні очі. Після чого Руслана на своїй сторінці в інстаграм написала: "Біль і бажання самому взяти зброю".

В Україні триває війна. Наш народ протистоїть російському агресорові. Майже всі країни світу стали на бік України. Коли російська армія не змогла взяти Київ та інші великі міста України, вона застосувала тактику випаленої землі. Росія бомбить населені пункти: школи, лікарні, дитячі садки та пологові будинки. Нічого свято вони не мають. Нещодавно Росія завдала авіоудару по Яворівському полігону. Загинули та поранені багато людей.

Співачка Руслана побувала на місці авіаудару і все побачила на власні очі. Після чого Руслана на своїй сторінці в інстаграм написала: “Біль і бажання самому взяти зброю”.

На півдні України російські війська, також творять безчинства.
Прочитайте, що розповідає священник із Маріуполя, якому вдалося втекти з обложеного міста минулої неділі. Батько Павло Помашевський сказав, що був свідком бід, страждань та мороку, які пережив обложене місто.
«Вони бомбили нас без перерви, вдень та вночі. День і ніч», – сказав він.
«Не можна було ні спати, ні сидіти. Щось свистіло і вибухало, над нами ревли реактивні літаки та кидали бомби, стріляли з «Градів».
5 березня вперше було оголошено про гуманітарний коридор. Але колона з евакуйованими так і не покинула місто, оскільки російська влада відновила обстріл Маріуполя.

Батьку Павлу вдалося вибратися із міста незадовго до початку обстрілу. Він був у колоні приватних автомобілів, яка поїхала рано-вранці. Проте на одному з російських блокпостів їх зупинили та сказали, що чоловіків не пропускають.
«Ми не знали, чи вони стрілятимуть у нас чи ні», — сказав він. Це було дуже страшно. Ми думали, що це наш кінець.

Але потім російські солдати дозволили їм переночувати у найближчому селі. Туди попрямувала колона з приблизно 100 автомобілів. Наступного ранку деякі місцеві водії запропонували інший маршрут в обхід російського блокпоста, щоб потрапити на територію, підконтрольну Україні. Вони вирішили ризикнути.
«Дорогою ми бачили кілька жахливих сцен недавніх битв. Дорогою валялися мертві російські солдати», – сказав він.
«Ми проїхали кілька російських блокпостів. В одному місці вони направили на нас свої автомати, думаючи, що ми — українські солдати».
Коли вони дійшли до українського блокпоста, всі були сповнені радості.

Бережіть себе та своїх близьких, не панікуйте. Перемога буде за Україною.

Схожі статті