Андрій Бєдняков розповів росіянам, що зробить, коли закінчиться війна Росії проти України: “Перевзуюся”

Відомий український блогер Андрій Бєдняков зробив звернення для росіян, які користуються свастикою та підтримують дії Володимира Путіна на території України.

Як відомо, знаменитий український та російський блогер Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. Саме там зараз відбуваються найжорстокіші бої, територія міста оточена російськими військами, а всередині знаходяться жителі, які щодня помирають від зневоднення та голоду. У місті об’явлена гуманітарна катастрофа, але пробитися до людей ніхто не в змозі.

Окрім цього поговорюють, що від міста буквально нічого не залишилося і воно зтерті з лиця землі. Від будинків залишилися руїни, а на дорогах розбита техніка та інші неприємні речі, які за собою залишає війна.

Андрій Бєдняков розповів росіянам, що зробить, коли закінчиться війна Росії проти України

Звісно, Андрій не міг залишатися осторонь, і зробив відеозвернення для своїх російських підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Саме там він заявив і про події в Маріуполі, і про те, що ніколи в житті не збирається перевзуватися, у чому його вже звинуватили росіяни. Андрій зізнався, що любителі свастики Z передрікають йому зміну його позиції тільки-но російські війська дістануться Києва. І тим не менш Бедняков наполягає, що не станеться ні того, ні іншого. Мовляв і Україна не програє, і він ніколи не “перевзується”.

Знаменитість дотримується твердої позиції і не буде прогинатися під думку тих, для кого людські життя нічого не варті. Варто не забувати, що ті патріоти, які підтримують Путіна, підтримують і те, що їхні солдати повернуться додому грузом200. А тим часом український народ виходить на вулиці з прапорами, доводячи, що уся Росія схибила, і дуже сильно.

Схожі статті