Дружина Романа Сасанчина Іванна покинула чоловіка і не хоче згадувати про війну в Україні, знаходячись у Польщі

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вирішила повернутися до нормального життя після того, як перебралася до Варшави. Усі деталі в статті.

Декілька днів тому стало відомо про те, що дружина Романа Сасанчина Іванна стала біженкою. Разом з дитиною вона втекла до Польщі, де намагається повернутися до нормального життя.

Дружина Романа Сасанчина Іванна покинула чоловіка і не хоче згадувати про війну

Дружина Романа Сасанчина Іванна покинула чоловіка і не хоче згадувати про війну. Скріншот особистої сторінки блогерки

Втім, відстань одразу ж погано вплинула на стосунки між молодими людьми і вони сильно посварилися. Іванна не звинувачує чоловіка у складеній ситуації і стверджує, що вони обидва винні. Тим не менш, вона не має поняття, чи налагодяться стосунки між ними.

Окрім звинувачень у тому, що вона скаржиться на чоловіка, який нібито багато чого їй дав, блогерка зізнається, що піддається атакам користувачів, які хейтять її за те, що вона втекла. Дівчина запевняє, що зробила правильний вибір, адже зброю в руки вона все одно б не взяла, а зобов’язана піклуватися про свою дитину. Нагадуємо, що вчасно евакуюватися дуже важливо: якщо ви залишаєтеся вдома під час бойових дій, ви заважаєте виконувати свою роботу ЗСУ та стаєте легкою мішенню для окупантів.

Дружина Романа Сасанчина Іванна покинула чоловіка і не хоче згадувати про війну. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тим не менш, Іванна має намір відштовхуватися та трохи відгородитися від теми війни, і повернутися до звичної тематики її блогу. А саме: вона знову показуватиме свої будні, як і раніше. Через три тижні після війни, знаходячись у безпеці, вона почала показувати і свою маленьку донечку, і більше спілкуватися з підписниками.

Схожі статті