Зірка “МастерШеф. Битва сезонів” Паша Серветник рятує жителів Херсонщини хлібом: тримає гуманітарний фронт

Переможець першого сезону "МастерШеф. Професіонали" та учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Паша Серветник рятує жителів Херсонщини свіжим хлібом з власних рук.

З початком війни в Україні, яку 24 лютого підло розв’язала росія, кожен робить все від себе можливе для порятунку Батьківщини і земляків. Воїни хоробро боронять фронт на передовій, тероборонці пильнують ворога на блок-постах, волонтери доставляють гуманітарну допомогу усім, хто її потребує, журналісти цілодобово слідкують за новинами, а кулінари готують їжу для воїнів, мирних жителів окупованих територій, літніх людей, про яких немає кому подбати.

Особливої уваги заслуговують учасники кулінарного шоу “МастерШеф” на телеканалі СТБ, котрі опанували себе і в такий надважкий час віддано працюють на кухнях ресторанів, аби забезпечувати усіх їжею. З Колумбії навіть прилетів до Польщі Ектор Хіменес-Браво, який наразі очолив “кулінарне військо”.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Павло Серветник
Паша Серветник з МастерШеф рятує жителів Херсонщини хлібом

Крім того, фанати захоплені подвигом Павла Серветника, який став переможцем перших “Професіоналів”, а також взяв участь у “МастерШеф. Битва сезонів”. Так, на офіційній сторінці проєкту в Інстаграмі з’явився такий допис:

“Немає жодного прихильника проєкту МастерШеф, який не знав би, що за подвиг зараз роблять Паша Серветник та його команда! Ми дуже переймалися за його безпеку, але з його згоди готові розповісти, як саме він рятує людей Херсонщини. З самого початку війни Павло забезпечує хлібом місцеве населення. За ці безкінечні дні вони приготували більше 160000 хлібних виробів! Ми знаємо, ми бачимо, ми пишаємося і готові допомагати! Ви не просто кухарі, шефи, су-шефи, пекарі, кондитери, м’ясники, працівники холодних та гарячих цехів. Ви герої. Захисники гуманітарного фронту. Дякуємо”.

Коментатори приєдналися до подяки Павлу і зауважили, що він – гордість усього українського народу.

Схожі статті