“Народжуються вільні діти”: 5-класник у Борисполі прийшов записуватися до тероборони – дитина вразила всіх (ФОТО)

24 лютого раз і назавжди показало всьому світові, що наш народ, хоч і миролюбивий, але може відстоювати честь та гідність зі зброєю у руках.

24 лютого змінило життя кожного українця. Війна, як лакмусовий папірець, проявив душу кожного нашого земляка. Стати до лав військовослужбовців проявили бажання і хлопці, і дівчата різного віку. Та найбільше вражає історія хлопчика з Борисполя, який у свої 11 років вже відчув, що хоче боронити землю.

Найменшого воїна звати Максим і він потайки від мами пробрався до наших вояк проситися на службу. Він у 5-му класі, але вже знає, як непросто далася воля Україні. Дитина прийшла під час комендантської години. Хлопці з теороборони дуже здивувалися, але нагодували хлопця та дали попоїсти.

Втім, Максим засмутився, що його не взяли у військо і повернули до мами.

5-класник у Борисполі прийшов записувати до тероборони

Історія набула небувалого розголосу у мережі. Користувачка фейсбуку Даря Звягіна прокоментувала:

“Орки, ви програли цю війну. Ні вчора, ні в лютому. Ви програли її кілька поколінь тому. У нас народжуються вільні діти, готові з пелюшок боронити свою країну. А ви – нація рабів”

Публікацію дуже вподобала Ольга Сумська і поділилася новиною на своїй сторінці у сторіз в Інстаграмі.

Нагадаємо, що станом на початок березня до територіальної оборони вступило понад 100 тисяч українців та українок. Першочергово брали до лав тих, хто вже мав бойовий досвід на Донбасі або отримав професійну військову освіту. Дозволили вступати до лав навіть особам старше 60 років. Також стало відомо, що після завершення війни тероборона стане частиною ЗСУ.

Схожі статті