Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство: Україну не зраджувала і не зрадить

Декілька днів тому мережею активно розповсюджувалася інформація про те, що Світлана Лобода проміняла українське громадянство на мальтійське. Зірка спростувала цю новину.

Декілька днів тому в мережі з’явилась інформація про те, що Світлана Лобода вже давно не є громадянкою України. Нібито співачка відреклася від Батьківщини і стала громадянкою Мальти.

Втім, з’ясувалося, що це цілковита неправда. Співачка зробила офіційну заяву, в якій підтвердила, що з Україною стосунків не поривала. Нагадуємо, що згідно законів України, її громадяни можуть мати лише одне громадянство, а це означає, що Світлана не могла отримати вищевказані документи в іншій країні.

Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство

Зірка відреагувала на фейкові новини на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона показала свій український паспорт, а також заявила, що не дивлячись на своє мовчання, активно допомагає біженцям і не обмежує себе ні в витратах на підтримку співвітчизників, ні в діях.

Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство. Український паспорт Світлани Лободи

Хоча артистка зберігала мовчання перші декілька днів, зараз вона не займає нейтральної позиції, і все більше говорить про агресію Російської Федерації до України.

Цілком імовірно, що зірка стала героїнею фейкових новин не просто так, а у відповідь на її висловлювання про події в Україні. Варто відзначити, що зараз російські та українські зірки як ніколи активно поливають одне одного брудом, пригадуючи усі гріхи і всі зароблені гроші на території обох країн.

Наприклад, Тіматі, який ще нещодавно звинувачував Барських у тому, що він заробив статок в Росії, отримав гучну відповіді від Онопко, яка розсекретила його численні корпоративи на території України. Репер поки що відмовчується і ніяк не коментує цю інформацію.

spot_img

Схожі статті