Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі: ведучий не знає, чи жива його сім’я

Відомий український блогер та телеведучий Андрій Бєдняков зізнався, що в Маріуполі залишилися його мама та сестра. Більше тижня він не може зв'язатися з сім'єю.

Відомий український блогер та телеведучий Андрій Бєдняков, який свого часу прославився і в Росії, зробив не одне відеозвернення до росіян. На даний момент знаменитість вже говорить про те, що більше не буде витрачати свої сили на те, щоб достукатися до сусідів.

Але все ж таки знаменитість вирішив пояснити, яку біль йому доводиться проживати кожного дня. Вся справа в тому, що його рідне місто Маріуполь розтрощене і зрівняне з землею, а його родина залишилася там.

За словами ведучого “Орла і Решки”, через війну в Україні він не може зв’язатися зі своєю мамою і сестрою.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

Так, як повідомляє знаменитість, його мама та сестра залишилися в окупованому місті і він не може вийти з ними на зв’язок понад тиждень. Андрій не має гадки, чи жива його сім’я і це зводить його з розуму.

Андрій Бєдняков розповів росіянам, що зробить, коли закінчиться війна Росії проти України
Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

“Уявіть, що ваша мама, ваша найрідніша і близька людина в світі, не виходить на зв’язок понад 10 днів. А з нею ваша рідна сестра. Вони знаходяться в місті, де вже найбільша гуманітарна катастрофа. Вони в місті, в якому чути вибухи, літаки і падаючі бомби кожну хвилину. Представили? До речі, а де зараз ваша мама? Якщо поруч – обійміть її, а якщо ні, то зателефонуйте і скажіть, що любите її. Для мам це важливо і для нас теж”, – сказав Бідняков.

Нагадуємо, що не так давно Євген Синельников, який є колегою та другом Андрія, вибрався з оточення у Бучі і розповів, що російські окупанти зайшли до нього в будинок, розтрощили його і змушували давати автограф під прицілом гвинтівки. Коли Жені вдалося евакуюватися, на вулицях були такі страшні картини, що він змушував свого сина заплющувати очі.

Схожі статті