Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі: ведучий не знає, чи жива його сім’я

Відомий український блогер та телеведучий Андрій Бєдняков зізнався, що в Маріуполі залишилися його мама та сестра. Більше тижня він не може зв'язатися з сім'єю.

Відомий український блогер та телеведучий Андрій Бєдняков, який свого часу прославився і в Росії, зробив не одне відеозвернення до росіян. На даний момент знаменитість вже говорить про те, що більше не буде витрачати свої сили на те, щоб достукатися до сусідів.

Але все ж таки знаменитість вирішив пояснити, яку біль йому доводиться проживати кожного дня. Вся справа в тому, що його рідне місто Маріуполь розтрощене і зрівняне з землею, а його родина залишилася там.

За словами ведучого “Орла і Решки”, через війну в Україні він не може зв’язатися зі своєю мамою і сестрою.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

Так, як повідомляє знаменитість, його мама та сестра залишилися в окупованому місті і він не може вийти з ними на зв’язок понад тиждень. Андрій не має гадки, чи жива його сім’я і це зводить його з розуму.

Андрій Бєдняков розповів росіянам, що зробить, коли закінчиться війна Росії проти України
Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

“Уявіть, що ваша мама, ваша найрідніша і близька людина в світі, не виходить на зв’язок понад 10 днів. А з нею ваша рідна сестра. Вони знаходяться в місті, де вже найбільша гуманітарна катастрофа. Вони в місті, в якому чути вибухи, літаки і падаючі бомби кожну хвилину. Представили? До речі, а де зараз ваша мама? Якщо поруч – обійміть її, а якщо ні, то зателефонуйте і скажіть, що любите її. Для мам це важливо і для нас теж”, – сказав Бідняков.

Нагадуємо, що не так давно Євген Синельников, який є колегою та другом Андрія, вибрався з оточення у Бучі і розповів, що російські окупанти зайшли до нього в будинок, розтрощили його і змушували давати автограф під прицілом гвинтівки. Коли Жені вдалося евакуюватися, на вулицях були такі страшні картини, що він змушував свого сина заплющувати очі.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.