Ада Роговцева пояснила, чому росіяни не хочуть почути правду про війну в Україні: ми для них вороги

Ада Роговцева вважає, що президент росії путін - це військовий злочинець. І він керує державою, яка робить злочинні речі – воює з Україною, та підступно воює

Ада Роговцева, яка є легендарною українською акторкою, зробила висновок, що росіяни зомбовані. І тому росіяни вважають нашого – українців ворогами. У зв’язку з цим, російське суспільство не хоче чути правду про війну, яку розв’язала росія проти України.

Ада Роговцева вважає, що президент росії путін – це військовий злочинець. І він керує державою, яка робить злочинні речі – воює з Україною, та підступно воює.
Також Ада Роговцева доповнила: “путін ще загрожує світу ядерною зброєю! Це не людина, люди так не можуть ні думати, ні відчувати, ні чинити. Це диявол.”

Ада Роговцева зробила висновок, що росіяни зомбовані

Усі демократичні країни хочуть, щоб путін відповів за агресію проти України.

Так колишній прем’єр-міністр Великої Британії Гордон Браун хоче створити новий міжнародний трибунал для розслідування дій путіна в Україні.
Браун каже, що війна супроводжувалася невиборчими бомбардуваннями мирних жителів, що суперечить міжнародному праву, а також порушення гуманітарного припинення вогню та ядерним шантажем.

Колишній прем’єр-міністр сказав, що після падіння Берлінського муру ми припускали, що демократія і верховенство закону переможуть, але путін замінив це застосуванням сили.
На питання, чи вважає він російського президента військовим злочинцем, він відповів: “Це те, що сказав президент Байден, і це моя думка”.

І це думка кожного українця.

Україна переможе і в цьому немає сумніву. Бережіть своїх близьких та себе. Не піддавайтеся паніці та не слухайте російські фейки. Необхідно вірити лише офіційним українським засобам масової інформації.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.