Олександр Пономарьов показав головну жінку у своєму житті: найбільша любов зірки феноменально схожа на Мозгову

Відомий український виконавець Олександр Пономарьов привітав свою доньку Євгенію з днем народження, яка цього року зустрічає свято у період війни.

Усім українцям зараз нелегко: у країні війна, і про інше навіть не хочеться думати. Однак, деяким зіркам все ж таки вдається хоча б на крихту відволікти своїх фанатів від суворих реалій і нагадати їм про те, що життя насправді триває, хоч і здається, що воно зупинилося.

Олександр Пономарьов показав головну жінку у своєму житті

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання з днем народження найголовнішій жінці у своєму житті. Не важко здогадатися, що такою є старша донька Олександра Євгенія, яка народилася у його цивільному шлюбі з продюсеркою Оленою Мозговою.

Так, зірка показав кадри зі своєю спадкоємицею та похизувався її красою. Євгенія дійсно виросла дуже вродливою та розумною дівчиною, якою можна лише пишатися.

Варто відмітити, що дівчина не полюбляє світські заходи і уникає сфери шоу-бізнесу. Як її старша сестра Зоя, вона будує кар’єру поза телебаченням.

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов та Олена Мозгова розійшлися через зраду продюсерки. Музикант звинувачує її у фізичному зв’язку з іншим чоловіком, а продюсерка в свою чергу стверджує, що просто була закохана в іншого, але не мала з ним жодних стосунків. Після розлучення спільна донька зірок Женя вирішила, що хоче жити з батьком. Але через деякий час вона все ж таки переїхала до мами. Можливо це рішення було пов’язано з постійними гастролями Олександра Пономарьова та дуже щільним робочим графіком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.