Переможець “МастерШеф-5” Євген Клопотенко приватизував борщ: “Тепер мене можна розслідувати як Коломойського”

Відомий український кулінар, переможець 5 сезону кулінарного шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ та популяризатор української кухні в світі Євген Клопотенко приватизував борщ.

Євген Клопотенко почав свій довгий кулінарний шлях з продажу конфітюру власного виробництва. Коли об’явили про кастинг на “МастерШеф”, він намагався потрапити туди ще у 1 сезоні, однак вразити своєю історією продюсерів проєкту йому не вдалося. Вдруге “МШ” зявився в житті Жені через кілька років – коли він брав участь у фестивалі вуличної їжі, його помітив кастинг-менеджер шоу і запросила знову випробувати свою вдачу.

Клопотенко вирішив піти ва-банк і приготував дуже просту страву для суддів – сир з апельсиновим конфітюром. Як не дивно, однак це спрацювало. Та ще й так, що Євген переміг в сезоні, вивчився в кулінарній академії Le Cordon Blue. З того часу він став головним популяризатором української кухні в світі, реформував шкільне харчування, а у воєнний час працює на те, щоб воїни і прості люди були неголодні.

Євген Клопотенко розповів про плани на дітей
Євген Клопотенко приватизував борщ

Варто зауважити, що однією з так би мовити фірмових страв Євгена є борщ. Враховуючи це, вже ходять жарти, що він його приватизував. Так, у себе в Інстаграмі Клопотенко виклав фрагмент жартівливого подкасту українських коміків, які у такий непростий час намагаються дарувати землякам позитив, де хлопці обговорюють приватизацію борща Євгеном.

Ось що з цього приводу написав він сам:

“Любиме: за останніми свідченнями від дуже надійного джерела я приватизував борщ. Тепер мене можна розслідувати як Коломойського. Якщо що, весь буряк я сховав в крипті [криптовалюті]”, – підтримав жарт коміків Клопотенко.

Схожі статті