Екс-чоловік Ірини Білик Дмитро Дікусар заспокоїв, що живий: з’явився у військовій формі і сказав, що багато справ

Дмитро Дікусар, який є українським хореографом, якийсь час не був у соцмережах. Багато його шанувальників стали хвилюватися, де він зник. Нещодавно Дмитро Дікусар вийшов на зв'язок і розмістив на своїй сторінці в інстаграмі фото, де він військовій формі

Війна, розв’язана агресивною росією в Україні, триває. Гинуть мирне населення нашої Батьківщини. Ворог бомбить житлові райони міст та села. Весь наш народ став на захист України.

Представники шоубізнесу не стоять осторонь. Вони записуються до тероборони, інші стають волонтерами.
Дмитро Дікусар, який є українським хореографом, якийсь час не був у соцмережах. Багато його шанувальників стали хвилюватися, де він зник. Нещодавно Дмитро Дікусар вийшов на зв’язок і розмістив на своїй сторінці в інстаграмі фото, де він військовій формі. Дмитро написав, що має багато справ і він у ЗСУ захищає Україну.
Дмитро Дікусар написав: “Живий, здоровий! Багато справ… Обійняв! Слава Україні!”

Україна продовжує протистояти агресору, зокрема й Одеса.
Можлива атака з води на стратегічне портове місто Одеса малоймовірна через обмежені можливості Росії в регіоні.

Така атака дійсно працюватиме тільки в тандемі з наземним наступом, але, оскільки сухопутні війська ще не просунулися повз Миколаєв на заході, десант буде відносно малоймовірним у найближчому майбутньому.
Агресор з росії може використовувати свої морські сили як свого роду хитрощі, яка змушує українців виділяти сили для захисту Одеси та не дозволяє їм використовувати ці сили деінде, наприклад, у Миколаєві.

Український народ вірить, що ЗСУ відкинуть ворога до нашого кордону і незабаром в Україні настане мир. Не піддавайтеся паніці та не слухайте російську пропаганду. Дивіться та читайте офіційні українські засоби масової інформації – у них правда.

Схожі статті