На фоні зброї зі скрученим дулом: 42-річна Катерина Бужинська закликала білорусів не йти на війну проти України

Українська співачка Катерина Бужинська закликала жителів сусідньої Білорусі не вступати в російсько-український конфлікт та не допомагати окупантові знищувати наші міста.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, вся країна об’єдналася разом заради боротьби за свободу та незалежність. Не залишаються осторонь і вітчизняні зірки, які також щодня ведуть активну роботу – хтось в теробороні, хтось на інформаційному фронті, а хтось займається волонтерством.

Катерина Бужинська опублікувала в Instagram фото, на якому вона сфотографована у Нью-Йорку з українським прапором у руці на тлі бронзової скульптури шведського художника Карла Фредріка Рейтерсварда – “Пістолет із вузлом” (“The Knotted Gun”).

У дописі вона звернулася до білорусів. Артистка закликала білоруських матерів не пускати своїх синів на війну, яку розв’язала Росія проти України.

“Білоруси!!! Зупиніться!!!! Це не ваша війна!!! Матері Білорусі, не пускайте ваших синів!!! Україна – наша земля!!! І українці будуть битися за неї до останньої краплі крові!!!” – написала співачка, додавши хештеги #stopwar #белоруссия #stopputin #ukraine #стопвойна.

До Америки зірка виїхала скоріш за все після початку бойових дій, адже ще в середині лютого вона була гостею на церемонії “Українська пісня року”. Бужинська виховує п’ятирічних дітей-двійнят Катю та Дмитра, тож за кордон співачка у першу чергу вивозила своїх малюків.

Декілька днів тому вона показала, як брат і сестричка створили малюнки, якими закликали зупинити війну та прагнули підтримати Україну.

Діти Каті Бужинської благають зупинити війну
Діти Каті Бужинської благають зупинити війну

“Маленькі янголятка не мають знати, що таке війна! Вони не повинні ночувати у холодних підвалах та голодувати! Діти мають засинати під колискову, яку співає мама, а не під страшні вибухи агресора! Діти хочуть жити”, – підписала знімок дітей Катерина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.