Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій: “Вигулюють чужих собак, прибирають будинки”

Знаменита подружня пара російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Максим Галкін з початком війни в Україні виїхали з росії. Як їм живеться за кордоном?

З наступом росії на Україну доволі невелика кількість російських знаменитостей вирішили не мовчати і засудили путінський режим, закликаючи якнайшвидше припинити війну. Одним з перших, хто відкрито висловився на підтримку українського народу, став гуморист Максим Галкін. І майже одразу після цього його концерти почали відмінятися, а рекламу за його участю зняли з ефіру.

Чи то за збігом обставин, чи то через складну ситуацію Алла Пугачова разом з чоловіком і дітьми вирішили виїхати з росії, залишивши свій розкішний замок. Ба більше, Примадонна авіатранспортом не користується, оскільки боїться літати, однак цього разу вона пішла на цей крок, що публіка сприйняла як щось відчайдушне.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій

Російська акторка Яна Поплавська висловилася з приводу співвітчизників, які поїхали з рф за кордон. Зірка впевнена, що біженцям там живеться не солодко, особливо тим, хто обрав для життя США:

“Я дружила з вами, попри на ваш статус. Не дивилася на те, що більшість з вас ніяк не влаштувалися за кордоном. Одні вигулюють чужих собак, працюють різноробочими на будівництві, прибирають будинки. Інші живуть на американську допомогу в соціальному житлі”, – написала Поплавська.

Крім того, вона натякнула, що така доля чекає не лише на простих смертних, а й на знаменитостей. Таким чином акторка підколола біглих Максима Галкіна і Аллу Пугачову, яким, до речі, присвятила вже не один допис у власному блозі.

Схожі статті