Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій: “Вигулюють чужих собак, прибирають будинки”

Знаменита подружня пара російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Максим Галкін з початком війни в Україні виїхали з росії. Як їм живеться за кордоном?

З наступом росії на Україну доволі невелика кількість російських знаменитостей вирішили не мовчати і засудили путінський режим, закликаючи якнайшвидше припинити війну. Одним з перших, хто відкрито висловився на підтримку українського народу, став гуморист Максим Галкін. І майже одразу після цього його концерти почали відмінятися, а рекламу за його участю зняли з ефіру.

Чи то за збігом обставин, чи то через складну ситуацію Алла Пугачова разом з чоловіком і дітьми вирішили виїхати з росії, залишивши свій розкішний замок. Ба більше, Примадонна авіатранспортом не користується, оскільки боїться літати, однак цього разу вона пішла на цей крок, що публіка сприйняла як щось відчайдушне.

Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій

Російська акторка Яна Поплавська висловилася з приводу співвітчизників, які поїхали з рф за кордон. Зірка впевнена, що біженцям там живеться не солодко, особливо тим, хто обрав для життя США:

“Я дружила з вами, попри на ваш статус. Не дивилася на те, що більшість з вас ніяк не влаштувалися за кордоном. Одні вигулюють чужих собак, працюють різноробочими на будівництві, прибирають будинки. Інші живуть на американську допомогу в соціальному житлі”, – написала Поплавська.

Крім того, вона натякнула, що така доля чекає не лише на простих смертних, а й на знаменитостей. Таким чином акторка підколола біглих Максима Галкіна і Аллу Пугачову, яким, до речі, присвятила вже не один допис у власному блозі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.