Лоліту не хвилює війна в Україні, головне для неї ціна цукру: з чого ж варити варення? (відео)

Співачку цікавить ціна на цукор, що піднялася у Росії. Вона не бачить як варити варення. А те, що ціна піднялася через міжнародні санкції, пов'язані з війною росії проти України, Лоліта вважає за краще не згадувати.

Більшість демократичних країн у світі засудили війну Росії проти України. Весь світ побачив, що представляє зараз сучасна росія. Україна героїчно обороняється та стримує наступ агресора. Більшість представників шоубізнесу висловили своє негативне ставлення до війни та російської федерації.

Проте, є зірки (їх меншість), які вважають за краще мовчати про ті звірства, які творить путін в Україні.
До таких належать і російська співачка Лоліта. Буквально недавно вона раділа, що вивезла з Києва свою маму та доньку, які ховалися у підвалах від російських бомб. А сьогодні співачку цікавить ціна на цукор, що піднялася у Росії. Вона не бачить як варити варення. А те, що ціна піднялася через міжнародні санкції, пов’язані з війною росії проти України, Лоліта вважає за краще не згадувати. Вона не каже, що в Україні гинуть діти, люди похилого віку та жінки. Для неї важливіше варення та ціна цукру!

Досі Лоліта Мілявська вважає, що напад росії на Україну – це якась “спецоперація”. Так російська пропагандистська машина “промила” мізки не лише Лоліті, а й більшості росіян. Інакше не можна пояснити, чому російський обиватель не засуджує війну Росії в Україні.
Якесь перевернуте розуміння дійсності, ви не знаходите?

Жителі України знайдуть із чого та як варити варення. ВСУ спочатку виженуть окупантів з нашої Батьківщини, потім ми відбудуємо розбиті міста та села та зваримо смачне варення.

Бережіть себе та своїх близьких. Чи не слухайте російську пропаганду. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Схожі статті