Анастасія Волочкова назвала винних у її поганих стосунках з єдиною донькою Аріадною: “Втирають їй про мене”

Відома російська балерина Анастасія Волочкова розповіла, хто насправді зіпсував її стосунки з донькою Аріадною. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Свою єдину доньку Аріадну балерина народила від мільйонера Ігоря Вдовіна у 2005 році. Декілька років тому дівчинка переїхала з шикарного особняка знаменитої мами до батька.

Анастасія Волочкова назвала винних у її поганих стосунках з єдиною донькою Аріадною

Як виглядає дочка Анастасії Волочкової
Анастасія Волочкова назвала винних у її поганих стосунках з єдиною донькою Аріадною

Єдина донька Анастасії Волочкової вже кілька років не мешкає з мамою. Аріадна, якій цього року виповниться 17 років, давно переїхала до батька Ігоря Вдовіна та його нової дружини Олени Ніколаєвої. Вони оселилися у центрі Москви. Нещодавно мільйонер побудував для сім’ї заміський будинок. Особняк вражає своєю розкішшю. На території маєтку розташована стайня, спа і навіть власна ферма з виробництва найсвіжіших продуктів.

Раніше Волочкова зазначала, що Аріша перебралася до батька, бо їй зручно добиратися до школи. Балерина всіляко заперечувала натягнуті стосунки з дитиною. Але в недавньому інтерв’ю блондинка наважилася розкрити гірку правду.Танцівниця поскаржилася, що зараз не може порозумітися з Аріадною. Проте запевняє, що це її не провина.

Анастасія звинуватила власну матір та колишнього коханого у затяжному сімейному конфлікті. За словами зірки, саме вони налаштували дівчинку проти неї.

“У мене з донькою складні стосунки. Вони є, але вони складні. Вона зараз живе в центрі міста з татом, з його новою дружиною, там дитинка ще народилася…” – заявила артистка у YouTube-шоу “Не заведено обговорювати”.

Після чого приголомшила зізнанням:

“Мама весь час псувала мені стосунки з донькою. Зомбувала Арішу, доводячи, ніби вона нікому не потрібна, крім бабусі. Для мене це було серйозною травмою. Бідолашна Аріадна, тато та бабуся втирають їй про мене”, – додала балерина.

Схожі статті