Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про зміни у житті за місяць війни: “Біль за втраченими близькими”

Обраниця 11-го Холостяка Михайла Заливако Анна Богдан розповіла підписникам про зміни в їхньому житті за перший місяць війни. Пара переживає все разом.

24 лютого росія повномасштабно напала на Україну, що кардинально змінило життя українців. Не стали винятком і публічні люди та зірки шоу-бізнесу, які вимушені покидати свої домівки, аби знайти більш безпечний тимчасовий притулок. Цього разу на зв’язок зі співвітчизниками вийшла Анна Богдан – переможниця 11 сезону шоу “Холостяк” з Михайлом Заливако:

У себе в Інстаграмі зірка реаліті поділилася своїми відчуттями від усього, що коїться на Батьківщині:

“Наша країна дуже багато пережила, навіть ще у давнину наші пращури відстоювали свої кордони, культуру та мову, тому боротися у нас в крові. А тому ми сильні та незламні, бо тільки такі люди здатні на боротьбу. Зараз у кожного з нас переламний момент життя. І якщо у вас на душі порожнеча, страх невизначеного майбутнього, складний настрій, смуток про минулий щасливий час… Який ми не цінували сповна, розпач, біль за втраченими близькими та просто за незнайомих нам людей, то це значить що ви людина, і що у вас є душа і серце”, – пише Анна.

Анна Богдан
Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про зміни у житті за місяць війни

Дівчина зауважила, що не втрачає віри в перемогу України над рашистами, адже добро врешті має подолати зло, та разом з мільйонами українців переможниця “Холостяка-11” чекає на закінчення війни.

Анна зараз знаходиться на Заході разом з коханим Михайлом Заливако. За останні півтора тижні вони змінили вже 4 міста, проте думки про улюблений Київ не покидають – саме там пара почала будувати серйозні стосунки після завершення реаліті і там вони планували щасливе спільне майбутнє.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.