36-річна Злата Огнєвіч покинула Україну після місяця перечікування війни в Києві: де тепер шукати екс-холостячку

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч повідомила підписникам у соціальних мережах, що покидає Україну і летить далеко за океан.

Злата Огнєвіч донедавна була однією з тих небагатьох зірок українського шоу-бізнесу, хто не тікав від війни за кордон, а залишався вдома та піднімав бойовий дух співвітчизників своєю присутністю. Ба більше, артистка не махнула на себе рукою і щоразу виходила в люди при повному параді – з макіяжем та зачіскою, через що неодноразово стикалася з критикою. Мовляв, недоречно зараз так виглядати, однак Злата уваги на злостивців не звертає і продовжує доводити світові, що навіть на війні життя не зупиняється.

Зауважимо, що наприкінці 2021-го завершився 2 сезон романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, у якому Огнєвіч була головною героїнею. Переможцем проєкту став бізнесмен Андрій Задворний, проте стосунки довго не протривали – вже через півтора місяці чоловік кинув співачку, бо його почуття до неї зникли. А зараз Андрій боронить столицю у складі територіальної оборони. До речі, так само, як і інший фаворит Злати Макс Тарапата.

Переможець Холостячки-2 Задворний та фаворит Злати Огнєвіч Тарапата вступили у ряди територіальної оборони
Злата Огнєвіч покинула Україну після місяця перечікування війни в Києві

Вона тим часом теж знайшла важливу справу у цей непростий час, однак заради неї зірці довелося покинути Україну – вона летить до Сполучених Штатів Америки:

“Я не емігрую з країни. Я лечу в Штати на благочинні концерти, щоб зібрати кошти на потреби України. Україна – мій дім і я залишаюсь вдома. Надалі продовжу підтримувати людей і робити все, що можу для рідної країни”, – зауважила Огнєвіч, передбачаючи, що публіка одразу ж почне пліткувати про її еміграцію.

Злата Огнєвіч покинула Україну після місяця перечікування війни в Києві
Злата Огнєвіч покинула Україну після місяця перечікування війни в Києві

Схожі статті