Злата Огнєвіч засвітила обручку після гіркого розставання з переможцем Холостячки-2 Андрієм Задворним

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч після розставання з Андрієм Задворним засвітила на камеру обручку. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Півроку тому відому українську співачку Інну Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, не хвилювало нічого, окрім свого особистого життя та кар’єри. Саме цим темам вона присвячувала свої пости.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив з Андрієм Задворним
Злата Огнєвіч засвітила обручку після гіркого розставання з Андрієм Задворним

Артистка тільки-но розсталася з обранцем Андрієм Задворним, і цей розрив приніс їй багато болю та хвилювань. Порівняно з війною ті страждання — ніщо, але гіркий осад довго не давав спокою ні співачці, ні її фанатам.

Нагадуємо, що артистка, будучи головною героїнею у проєкті “Холостячка” віддала своє серце бізнесмену, який покинув її через півтора місяці, розбивши вщент її серце, а потім засудивши її емоції в мережі.

Злата Огнєвіч засвітила обручку після гіркого розставання з Андрієм Задворним

На даний момент Злата цілковито і повністю присвячує себе боротьбі за суверенність та незалежність України. Зокрема вона влаштувала декілька благодійних концертів у Сполучених Штатах Америки, дохід з яких збирається витратити на допомогу Батьківщині.

Також нещодавно вона засвітилася у рядах військових: взявши в руки автомат, у бронежилеті вона сфотографувалася для публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Саме на цьому кадрі фанати помітили, що на пальці артистки обручка і почали сумніватися, чи дійсно вона самотня.

Тим не менш, Злата проігнорувала запитання підписників стосовно її сімейного статусу і її можна зрозуміти. Зараз точно на час обговорювати особисте життя та можливе весілля.

Схожі статті