Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд і дав співвітчизникам пораду: “Не читайте радянські газети”

Знаменитий російський гуморист Максим Галкін вийшов на зв'язок з підписниками з Ізраїлю та дав їм слушну пораду. Усі деталі в нашій статті.

Нещодавно Максим Галкін у соціальних мережах показав свій новий образ, а заразом натякнув, що найближчим часом повертатися на батьківщину не збирається.

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд

Артист поїхав до Ізраїлю разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми більше місяця тому. З того часу пішли чутки, що артист залишив країну у складні часи та й повертатися не збирається. Сам Галкін ці плвтки спростовує, але приїжджати до Росії найближчим часом, судячи з усього, справді не хоче. Артист зняв відео, на якому їде зі своєю новою зачіскою на велосипеді. А заразом Максим вирішив анонсувати свій тур Ізраїлем, який пройде з 3 по 12 червня.

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд. Скріншот відео, яке опублікував гуморист

Також зірка заявив, що не зможе виконати прохання своїх фанатів та відновити публікацію гумористичних роликів разом зі своїми дітьми. Галкін вважається недоречним у той час, коли ведика частина його фанатів помирає в Україні.

“Мене просять підсписники продовжити вести соцмережі так, як я вів їх раніше, із забавними відео з дітьми, з гумористичним контентом. Я не бачу жодної моральної та душевної можливості це робити. Тому поки що колишніми моїми соцмережами не будуть”, — сказав гуморист.

Зазначимо, що донедавна артист із задоволенням ділився кадрами з Гаррі та Лізою. Також усім росіянам, які активно критикують його за політичну позицію, а також небажання підтримувати війну в Україні Максим Галкін порадив “не читати радянських газет”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.