Слідом за Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою: 68-річний Борис Мойсеєв хоче покинути росію та виїхати за кордон

Відомий російський артист Борис Мойсеєв планує поповнити список своїх зіркових колег, які покидають росію з кінцями. Але чи пов'язане це з війною в Україні?

Коли росія розв’язала війну проти України, одним з перших російських знаменитостей проти цього вторгнення висловився Максим Галкін. Згодом після цього гуморист забрав дітей і свою дружину Аллу Пугачову та покинув рф. Ба більше, зіркова пара скористалася авіатранспортом попри те, що Примадонна боїться літати. Через це публіка сприйняла крок відчайдушним — мовляв, родина переїздить за кордон.

Відомо, що зараз Галкін і Пугачова знаходяться в Ізраїлі та не підтверджують чуток про еміграцію. Водночас у ЗМІ з’являються новини про те, що гуморист і співачка займаються отриманням громадянства в іншій країні.

Схоже, стопами зіркових друзів піде і Борис Мойсеєв. Артист майже не з’являється на публіці через стан здоров’я — у 2010 році він переніс перший інсульт, а у 2015-му — другий, що значно погіршило його самопочуття.

Борис Мойсеєв хоче покинути росію та виїхати за кордон
Борис Мойсеєв хоче покинути росію та виїхати за кордон

Стало відомо, що у найближчому майбутньому Мойсеєв планує виїхати з росії до Латвії. Про це розповів представник знаменитості Сергій Горох:

“У нього вільний в’їзд в Латвію. Він сподівається, що цього літа все ж відвідає свою квартиру в Юрмалі, за якою дуже сумує”.

Та невідомо, коли саме співак поїде — влітку чи раніше. Після вторгнення рф в Україну багато російських зірок покинули країну, прикриваючись відпусткою. Серед них — журналістка і телеведуча Ксенія Собчак, гуморист Семен Слєпаков, акторка Чулпан Хаматова, вже згадані Алла Пугачова і Максим Галкін.

Схожі статті