Розкрита таємниця поява у Софії Ротару елітної садиби в Криму: співачка була вимушена піти на цей крок

Відома українська співачка Софія Михайлівна Ротару має величезний маєток в Криму. Тривалий час вона намагалася його продати, але тепер майбутня доля нерухомості невідома.

Софія Ротару у 70-х роках влаштувалась у Криму. Крім свого будинку в селищі Микита, розташованому в 12 кілометрах від Ялти, у виконавиці є свій триповерховий готель Villa Sofia.

Розкрита таємниця поява у Софії Ротару елітної садиби в Криму

У Крим Софія Ротару переїхала разом із чоловіком Анатолієм Євдокименком та сином Русланом за наполяганням лікарів. Тоді їй довелося лікуватись від туберкульозу. Медики порекомендували артистці вирушити в теплі краї, щоб якнайшвидше відновитися. Згодом зірці вдалося придбати землю під будівництво власного будинку, а потім купити старовинний особняк та відкрити готель Villa Sofia.

Чи є у Софії Ротару таємна донька
Розкрита таємниця поява у Софії Ротару елітної садиби в Криму

Триповерховий особняк 19 століття знаходиться в самому серці Ялти – на набережній Леніна поряд із Чорним морем. До революції у будівлі розташовувалися знамениті купальні Рофе.

Це, по суті, єдиний готель, який знаходиться на набережній, у самому туристичному місці Ялти. Поруч – театр імені Чехова, кіноконцертний зал “Ювілейний”. Все культурне та розважальне життя проходить саме тут. Більше престижного і люксового місця в місті просто немає, якщо не рахувати повністю забудований Приморський парк.

Елегантний готель, відкритий в 2009 році, має три типи номерів з видом на знаменитий ялтинський маяк і море. Усього номерів 12. Вартість найдешевшого становить 16 тисяч рублів на добу, а номер люкс коштуватиме вже 80 тисяч рублів. Усі номери категорії “люкс” у європейському, східному чи французькому стилі. Тривалий час співачка намагалася продати нерухомість, але в неї нічого не вийшло, адже артистка просила забагато.

Схожі статті