Дружина Віктора Павліка зізналася, куди втекла з сином від війни та чоловіка: “Тут показують все, як є насправді”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, куди вона тимчасово переїхала з України разом із сином. Дівчина покинула рідний дім, щоб врятувати сина від війни.

Українські матусі від початку повномасштабного вторгнення російських на територію України масово покидають рідні домівки та відвозять своїх малюків у безпечні країни. Не виключенням стають і зіркові мами, які також прагнуть, аби їхні сини та доньки не бачили усіх жахіть, які принесли з собою окупанти. Емігрувати за кордон разом із дітьми були вимушені MamaRika, Слава Камінська, Тіна Кароль та багато інших знаменитих жінок – серед них і молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

Дівчина до останнього не хотіла їхати з Києва, однак заради дев’ятимісячного Михайла прийняла непросте рішення полишити чоловіка вдома та перебратися до іншої країни. У своєму особистому блозі Репяхова повідомила, що вона разом із сином зараз в Ізраїлі. Тим не менш Катерина не припиняє слідкувати за ситуацією та щодня дивиться новини.

Катерина Репяхова розповіла, куди втекла від війни
Катерина Репяхова розповіла, куди втекла від війни

За словами дружини Павліка, вона рада, що за кордоном транслюють реальну ситуацію з перебігом воєнних дій в Україні. Адже держава-агресорка постійно поширює різноманітні фейки та неправдиві новини, ведучи тим самим інформаційну війну.

“Зараз я знаходжуся в Ізраїлі. Добре, що тут показують все, як є насправді. Сподіваюсь, так в усьому світі. А не “геноцид российского народа””, – зазначила Репяхова.

Зазначимо, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України активно підтримують населення інформаційно, а також фінансово. Молода дружина співака щодня публікує пости, присвячені воєнній тематиці.

Перед Ізраїлем Репяхова виїхала спочатку на Закарпаття, а пізніше до Німеччини, в місто Ганновер, через Словаччину та Чехію.

Схожі статті