Сергій Притула під час війни росії проти України знайшов своє покликання: що робить волонтерський центр зірки

Сергій Притула ще далекого 2014 року ухвалив рішення, що робитиме. Головне його завдання – це допомога Україні, щоб здолати російського агресора

Кожна людина у війну прийняла для себе рішення, чим займатиметься, щоб наблизити перемогу України над російськими загарбниками. Це складне рішення. Потрібно бути досить сміливим та мотивованим, щоб прийняти правильне рішення. Деякі люди під час війни їдуть за кордон і намагаються пересидіти там неспокійний час. Інші, навпаки, залишаються в Україні. Представникам шоубізнесу також важко прийняти рішення чим займатися у воєнний час.

Сергій Притула похвалився, що побував на пологах
Сергій Притула прийняв рішення

Раніше Сергій Притула був шоуменом, але потім, коли Батьківщина зазнала нападу Росії, він перекваліфікувався та почав робити, що потрібніше для країни.
Його волонтерський штаб приносить величезну користь для ЗСУ та тероборони. Йому, звичайно, важко, він втомлюється, але Сергій Притула завжди був оптимістом. Як каже сам Сергій Притула – це йому нагадує 2014 рік, але масштаби набагато більші.
Він своїх співробітників розбив на різні напрямки, які відповідають за постачання обладнання необхідного ЗСУ та тероборони. Спочатку його працівники практично не спали, щоб встигнути прийняти заявки від ЗСУ. Також знадобилося коригування в устаткуванні та запасними частинами, номенклатура, яких змінювалася з урахуванням боїв.
Возять вони всі переважно з Європи. У Сергія Притули у команді всі люди компетентні. Це справжні професіонали. І з такими людьми Сергій Притула знає, що ми переможемо. Потрібно просто забезпечити ЗСУ та тероборону всім необхідним, і тоді перемога буде за нами. Сергій Притула знайшов своє покликання, і ця робота йому подобається. Бережіть себе та своїх близьких. Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.